Yoga Dwingeloo

Yoga

Mijn visie op yoga

Ik werk vanuit de visie dat yoga een positieve bijdrage levert aan gezondheid. Je leert jezelf en je lijf beter kennen. In mijn yogalessen merk je dat je net iets meer krijgt dan alleen de yogahoudingen. Er komen namelijk meer aspecten van yogabeoefening aan bod, zoals ademhalingstechnieken, focus, ontspanning en lichaamsbewustzijn. Iedereen heeft baat bij yoga. Of je nu wilt leren ontspannen of juist kracht wilt opbouwen of na het sporten wilt stretchen, de yogamat is de juiste plek.
 

Kom je voor het eerst? Ik vind het prettig elkaar even te leren kennen. Met iedere nieuwe cursist heb ik vooraf contact zodat ik weet waar jouw wensen en mogelijke beperkingen liggen.

 

Hatha yoga (met uitstapjes)

De stijl bij Yoga Dwingeloo valt onder Hatha yoga met soms een uitstapje naar een andere stijl zoals Yin, Iyengar en Critical Alignment. Op de mat zijn de houdingen soms mild en soms fysiek uitdagend. Maar altijd afgestemd op jouw lichaam. Je leert over het belang van je ademhaling. En je komt tot rust in de ontspanningsoefeningen. Vanaf de eerste seconde op de mat merk je al wat een heilzame effecten yoga heeft. En hoe leuk het is!
 

Bij Yoga Dwingeloo is de aanpak niet zweverig, wel professioneel en er is ruimte voor gezelligheid.

© 2023 Yoga Dwingeloo

Thema door Anders Norén