Yoga Dwingeloo

Kies je les

  • yogadwingeloo-sfeer

HATHA Yoga

De lessen zijn een fijne mix voor wie zowel kracht en soepelheid wil als extra ontspanning. We werken met klassieke Hatha-oefeningen gericht op evenwicht, flexibiliteit en spierkracht. Daarnaast is er aandacht voor het leren ontspannen van lichaam en geest. Adem, zelfzorg en respect voor je eigen grenzen zijn hierin belangrijk. Na de lessen ben je uitgerust en heb je nieuwe energie!

Stoelyoga

Stoelyoga is heel laagdrempelig. Het bestaat uit het uitvoeren van milde yogahoudingen op een stoel. Stoelyoga is een rustige bewegingsvorm en daardoor voor iedereen haalbaar. Deze vorm van yoga is bijzonder geschikt voor ouderen en mensen met een fysieke beperking. We oefenen flexibiliteit, evenwicht en ontspanning.

Individuele yoga- en/of meditatieles

Als je behoefte hebt aan een persoonlijke les waar volop ruimte is voor jouw persoonlijke vragen en ontwikkeling, is een privéles wellicht iets voor jou. Als je kennis wilt maken met yoga, wilt leren mediteren, of juist verdieping zoekt,  is een privéles heel geschikt.

Persoonlijke coaching

Door mijn werk als adviseur en trainer heb ik veel ervaring met individuele coaching. Dit richt zich op vraagstukken in je persoonlijk leven, het positief leren omgaan met moeilijke situaties en begeleiding in je persoonlijke ontwikkeling.

Lesrooster 2023

Locatie: Studio Yoga Dwingeloo, Stroovledder 11-A in Dwingeloo.
Een professionele en moderne yogastudio met een prachtig uitzicht.

Lesrooster:

Vrijdagochtend 09.00 – 10.15 uur

Vrijdagochtend 10.30 – 11.45 uur

De groepslessen zijn op dit moment vol. Bij interesse, stuur een mailtje naar info@yogadwingeloo.nl

Seizoen september 2023 – zomer 2024 zijn er geen groepslessen.

Tarieven

Het tarief is € 13,50 per les van 75 minuten.

Privé-les: één persoon € 50 per uur, twee personen € 65 per uur.

© 2023 Yoga Dwingeloo

Thema door Anders Norén