Yoga Dwingeloo

Kies je les

  • yogadwingeloo-sfeer

HATHA Yoga Fit

Deze les is een fijne mengvorm voor wie zowel kracht en soepelheid wil als extra ontspanning. We werken met klassieke Hatha-oefeningen gericht op evenwicht, flexibiliteit en spierkracht. Een heerlijke manier om je lijf weer nieuwe energie te geven!

HATHA Yoga Ontspanning

Een les die is gericht op (leren) ontspannen. Door de tijd te nemen kun je op een diep niveau ontspannen. De houdingen kunnen intens zijn door de yin-stretches die we doen, maar ze zijn voor iedereen goed uitvoerbaar. Ook werken we met elementen van ‘Mindfullness’. We eindigen de les met een meditatieve ontspanning. Je doet uitgerust en vol energie je ogen weer open!

Stoelyoga

Stoelyoga is heel laagdrempelig. Het bestaat uit het uitvoeren van milde yogahoudingen op een stoel. Stoelyoga is een rustige bewegingsvorm en daardoor voor iedereen haalbaar. Deze vorm van yoga is bijzonder geschikt voor ouderen en mensen met een fysieke beperking. We oefenen flexibiliteit, evenwicht en ontspanning.

Individuele yoga- en/of meditatieles

Als je behoefte hebt aan een persoonlijke les waar volop ruimte is voor jouw persoonlijke vragen en ontwikkeling, is een privéles wellicht iets voor jou. Als je kennis wilt maken met yoga, wilt leren mediteren, of juist verdieping zoekt,  is een privéles heel geschikt.

Persoonlijke coaching

Door mijn werk als adviseur en trainer heb ik veel ervaring met individuele coaching. Dit richt zich op vraagstukken in je persoonlijk leven, het positief leren omgaan met moeilijke situaties en begeleiding in je persoonlijke ontwikkeling.

Lesrooster 2022

Start: 26 augustus 2022
Locatie: Studio Yoga Dwingeloo, Stroovledder 11-A in Dwingeloo.
Een professionele en moderne yogastudio met een prachtig uitzicht.

Lesrooster:

Vrijdagochtend 08.45 – 10.00 uur

Vrijdagochtend 10.15 – 11.30 uur

Vrijdagochtend 11.45 – 13.00 uur

De lessen zijn op dit moment nagenoeg vol. Bij interesse, stuur een mailtje naar info@yogadwingeloo.nl

Tarieven

Het tarief is € 13,50 per les van 75 minuten.

Privé-les: één persoon € 30 per uur, twee personen € 37,50 per uur.

© 2022 Yoga Dwingeloo

Thema door Anders Norén